• Elérhető gyakorlások

  KEZDŐKNEK

  Változatos gyakorló videók teljesen kezdőtől haladó szintig. Különböző nehézségű videók amelyben a teljesen kezdőkre is gondoltam és azokra is akik azt hitték: "nem vagyok elég hajlékony" a jógához.

  Nézz bele egy kezdő gyakorlásba
  KEZDŐKNEK
 • Jógázz kedved szerint

  SZABADON

  Akár 10 perced van akár egy teljes órád. Gyakorolj az otthonod kényelmében vagy szabadtéren. Nem kell órarendhez igazodnod és nem kell utaznod

  SZABADON
 • Intenzív gyakorlások

  HALADÓKNAK

  Erősítő, intenzív, kihívásokkal teli gyakorlások haladó szinten. Ha már van jógás tapasztalatod akkor hamar a kedvenceid lesznek a haladó videók amelyekben intenzív, dinamikusabb, kreatív flow-kal mozgatjuk át magunkat.

  Nézz bele egy haladó gyakorlásba
  HALADÓKNAK
 • 21 NAPOS PROGRAM

  ABSZOLÚT KEZDŐKNEK

  Ha mindig is arra vágytál, hogy a legelejétől, lassan, mindent részletesen elmagyarázva tudd felépíteni az alapokat. Az első 5 napban 10-15 perces tematikus gyakorlásokkal ismerkedünk a légzéssel és alap pózokkal majd a 6. napon mindezt összerakjuk egy teljes kezdő 50 perces flowra, a 7. napon pedig egy légzőgyakorlatot és egy csendes meditációt gyakorlunk.

  ABSZOLÚT KEZDŐKNEK
 • Elérhető áron

  11.99 USD / hónap

  Korlátlan hozzáférés a videókhoz egy jógaóra áráért. Számítógépről, táblagépről vagy telefonról csak egy internetkapcsolat szükséges. Próbáld ki 3 napig ingyenesen és nézd meg, hogy tetszik.

  11.99 USD / hónap